For 16 år siden begyndte jeg på et eventyr, som er en fortælling om passion, dedikation og megen arbejde.
Det startede i en kælder…lyder lidt som en kliché….men det gjorde det.
Siden blev det til butik – først i Ryesgade, siden i Brønshøj og nu på Frederiksberg, hvor jeg har holdt til de sidste 6 år lige overfor Frederiksberg Rådhus.

Selve navnet Blackbird Hill er et minde om det sted jeg boede mens jeg var i Skotland, hvor de første tanker om at leve af min passion dukkede op.

Jeg beskriver mig selv om smykkedesigner, passionist og blomsterbarn.
Blomsterbarn er ikke en reference til 60erne og 70erne, altså jo – måske tøjstilen, men det er fordi jeg er meget glad for blomster i alle former og farver.

At være passionist er for mig at have en passion for det man laver, i mit tilfælde smukke smykker, skønne engle og fint papirspynt. Passion kan være kortsigtet fx sæsonbetinget, men passion kan også være langsigtet og på den måde give inspiration til flere smukke smykker, skønne engle og fint papirspynt.

Man kan også businessagtigt kalde det videreudvikling af et koncept.

Jeg er autodidakt smykkedesigner. Min glæde for naturen og dens farver kombineret med passion for smukke ting har ledt mig ned ad denne vej, og inspireret mig til de smykker I kan købe i min lille butik og nu også på webshoppen. Jeg bruger naturens egne sten og perler i kombination med sølv og forgyldt sølv.

Butikken er indrettet med lige dele arvestykker og loppefund. Det er vigtigt for mig at butikken er et rart sted at være i og komme til. Det skal være en oplevelse at handle hos Blackbird Hill Copenhagen.

Den oplevelse skal du/I også gerne have når du/I handler på webshoppen. Den nyeste fortælling i eventyret om Blackbird Hill Copenhagen. Det er en udfordring at sætte rammerne på webshoppen som de er i den fysiske butik, men vi synes at det er lykkes ganske godt. En webshop er altid i udvikling – ligesom butikken – men man skal jo starte et sted.

Jeg er klar på den videre rejse, på vej til den næste fortælling i eventyret om Blackbird Hill Copenhagen, vil du/ med?

Mange hilsner

Tina